Easy to starts

Eingeschränkter Präsenzunterricht für die Klassen 1-3 ab 22.02.2021.

Forum Support

Aktuelles - Corona-News

Liebe Eltern, liebe Sorgeberechtigte, liebe Familien,
wir haben die Hinweise zur Schulorganisation und zur Übergabe der Zeugnisse (Klasse 3-5) aktualisiert.

Alle Informationen der Schulleitung sowie die Ausführungen zur Notbetreuung finden Sie hier.

(Stand: 13.02.2021)

Great docs & support

Schulprogramm und Schulinspektion

Hier finden Sie unser Schulprogramm
sowie die Ergebnisse der Schulinspektion.

Here you can see how content are presented only in main content area. Sometimes, you will need a lot of space to present content and that how it will looks like.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce suscipit dui eu augue faucibus non interdum odio elementum. Praesent faucibus lorem sed massa condimentum in semper lacus aliquet. Aliquam viverra erat a libero accumsan a egestas lorem hendrerit. Donec id elit dolor. Phasellus est ligula, hendrerit id vehicula sit amet, placerat ut diam. Sed eu fringilla lectus. Aliquam augue lorem, suscipit eu consequat vel, viverra id diam. Praesent lectus elit, interdum a imperdiet vitae, cursus at velit.

See all module positions outline

This is also 3 columns layout with content presented at center, but the left side column was designed to present content of secondary importance comparing to those in right side column. On side columns you can present modules with equal importance. The width of side columns can be adjusted conveniently via template parameters.

See all module positions outline

This is 3 columns layout with content presented on the right side, which is typical for blog sites. On left side columns you can present modules with sumplementary information for main content. The width of side columns can be adjusted conveniently via template parameters.

See all module positions outline

This is 3 columns layout with content presented on the left side, which is typical for blog sites. On right side columns you can present modules with sumplementary information for main content. The width of side columns can be adjusted conveniently via template parameters.

See all module positions outline

This is pretty “old-fashioned” 3 columns layout with content presented at center. On side columns you can present modules with equal importance. The width of side columns can be adjusted conveniently via template parameters.

berliner schulnetz masterplanlogo

Mitglied Berliner Schulnetzcsm BISS logo 3bf9b1799bSchule ohne Rassismus.svg